11. IEEE Türkiye Öğrenci Kolları Ve Gold Kongresi - Kıbrıs'2013

Sağdan akan trafik, devasa büyüklükte DAU kampüsü, inanılmaz sıcaklık, mercedes taksiler ve yavru vatan kıprıs :)

Yaklaşık 2 ay önce davetini aldığımız 11. IEEE Türkiye Öğrenci Kolları Ve Gold Kongresine Üniversitemizde 10 yıldır faliyet gösteren IEEE Student Branch ekibinden 4 arkadaşla birlikte ve Üniversitemizden aldığımız her türlü maddi manevi destekle katılma fırsatımız oldu. Konferans salonları, konaklama, ulaşım, yemek vs. gibi bütün ihtiyaçlar Doğu Akdeniz Üniversitesi IEEE Student Branch ekibi tarafından organize edildi ve Türkiye'de bulunan çeşitli üniversitelerden katılan yaklaşık 200'e yakın öğrencileri en iyi ve güzel şekilde ağırladılar. Kadir Has Üniversitesi olarak kongre boyunca çeşitli oturumlar, workshop'lar, ve başta IEEE Türkiye temsilcisi olmak üzre birçok seçim ve oylamalara katıldık. Farklı üniversitelerden katılan birçok kişiyle tanışma fırsatımız oldu ve belkide bir daha hiç bozulmayacak arkadaş ilişkileri kurulmuş oldu. 

 

Malum Kıbrıs'ta olduğumuzdan havanın ne derece sıcak olacağını daha gitmeden önce tahmin etmiştik ama inanın ne tahmin etmişsek 2 katı çıktı. İnanılmaz bir sıcaklık vardı ve klima gördüğümüz anda sanki define bulmuş gibi sevinmiştik :)

Üniversite Gazimağusa daydı ve bizde DAU Yurt 4'de konakladık. Kampüs inanılmaz derecede büyük ve yürüyerek bir yere gidilmesi oldukça zordu bizde herkesin yaptığı gibi taksiyle her yere gidip geldik. Ücret olarak fena değil gibi 4-5 kişi bindiğinizde kişi başı max 3 TL gibi ücret ödüyorsunuz.Yemek konusu biraz sıkıntılıydı pek bizim alışık olduğumuz gibi değildi, deniz kum & güneş 3'ü 1 arada muhteşemdi :) Son gün Girne'ye gittik ve orada bulunan savaş zamanından kalma birkaç müzeyi gezdik,

 Ve daha nicesi..

Add comment